Logo
   Фасадните витрини на магазините се изработват основно от 10мм стъкла, закалени врати 10мм с подови автомати и алуминиеви рамки, които мoгат да бъдат в различни цветове по каталог.
   От гледна точка на сигурността за предпочитане е витражните стъкла също да бъдат закалени или допълнително фолирани с противоударно фолио. В някои случаи витрините също така могат да бъдат изработени от 12мм закалени стъкла, или от ламинрани стъкла триплекс от две стъкла по 4мм, 5мм или 6мм в зависимост от размерите и от ефекта който трябва да се постигне.
   Максималните размери стъкла които могат да се монтират достигат до 2000мм х 5000мм, стига мястото да позволява достъп на специализирана техника за монтаж.
   Витрините от стъкло са подходящи както за лицеви фасади на магазини, така и за вътрешни преграждения на офиси и заведения.
   Като завършващ елемент на цялата визия на витрината се явява изборът на дръжка за стъклената врата, която може да бъда иноксова, матирана, в съчетание инокс с дърво, продълговата, извита и и други.
   Стъклените витрини са архитектурно решение за завършека на цялата визия на магазина, съчетаващо елегантен дизайн с функционалното оформление на фасадата.