Logo
   Плъзгащите се автоматични врати с фотоклетки и радарен датчик за движение комбинират елегантен дизайн с най- висока степен на функционалност и ефективност.
   Автоматично отварящите се врати отговарят на най-високите изисквания за безопасност. Осигуряването на безопасно и бързо преминаване на хората е основна функция на автоматизираните системи за евакуационни изходи.
   GEZE” е водеща фирма в областта на автоматични системи за врати, които разполагат с различни режими на затваряне и отваряне приложими според сезона, както и с икономични режими на работа при ниски температури и други. Също така системата от фотоклетки може да бъде настроена за бързо или по-бавно движение според степента на натовареност на обекта.
   Автоматичните системи за плъзгащи врати „GEZE” са подходящи за еднокрили, двукрили и четирикрили / телескопично отварящи се / вътрешни и външни врати, както и в „FR” изпълнение за евакуационни и аварийни изходи. Изработват се от финни алуминиеви профили, които могат да бъдат в цвят по каталог, остъклени със закалени или триплексови стъкла в различни цветови нюанси, с цел осигуряване на пълна безопасност.
   “GEZE” предлагат и система за остъкляване без използването на рамки, която може да се комбинира с автоматичните системи за врати на фирмата, в резултат на което се получава плъзгаща автоматична врата само от стъкло.
   Основната роля на автоматичните плъзгащи се врати е да улесняват максимално достъпа до обществени сгради, където обемът на човекопотока е голям, като офисни сгради, летища, хотели, болнични и здравни заведения, търговски центрове, сгради на образователните институции и други.

Студентско общежитие 'Дубровник' Студентско общежитие 'Дубровник' Магазин в Аксаково
Office 1 Superstore - Тракия Office 1 Superstore - Тракия Автоматична врата само от стъкло
Пикадили 'Практикер' Пикадили 'Практикер'
Мол Варна Мол Варна